Ketä sinä edustat johtoryhmässä?

4facts Oy | myyntivalmennus | johtoryhmävalmennus | Jussi Huhtanen

Johtoryhmä vai joutoryhmä?

Yksilö vai tiimi? Pidänkö oman tiimini puolia johtoryhmässä? Onko johtoryhmä vain joutoryhmä eli paikka jossa pomo jakaa infoa ja muut nyökyttelevät? Kyllä minä, mutta muut päättivät...

Toimiva tiimityö on tärkeää henkilöstön sitouttamisen kannalta. Toimiva johtoryhmä on avain menestyvään liiketoimintaan. Johtoryhmän tulee olla hioutunut tiimi, jossa kaikki edustavat yritystä. Eivät itseään, eivät omaa tiimiään vaan yritystä. Johtoryhmässä tulee voida keskustella asioista avoimesti niiden oikeilla nimillä. Keskustelun päätteeksi tehdään päätös. Jokaisen johtoryhmän jäsenen pitää sitoutua päätökseen.

Mitä käy, jos et sitoudu päätökseen vaan palaat omaan tiimiisi ja kerrot, että johtoryhmässä päätettiin näin ja näin, mutta minä kyllä olin eri mieltä? Tällä lausahduksella kerrot omalle tiimillesi, ettei päätökseen tarvitse sitoutua ja vedät maton oman johtamisesi alta!

Johtoryhmätyöskentely vaatii pelisäännöt, johon jokainen ryhmän jäsen sitoutuu. Oli sitten kyse pienen yrityksen muutaman hengen johtoryhmästä tai suuremman yrityksen laajemmasta johtoryhmästä, säännöt ovat kaiken a ja o. Kaikkien tulee osallistua käsiteltäviin aiheisiin aktiivisesti.

Ota yhteyttä, suunnitellaan johtoryhmävalmennus teidän tiimille ja luodaan yhteiset pelisäännöt!